УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

3D-реконструкція терактів у Москві. ВІДЕО

1,9 т.
3D-реконструкція терактів у Москві. ВІДЕО

Вранці 29 березня з інтервалом менше години на станціях московського метрополітену "Луб'янка" і "Парк культури" сталися два потужні вибухи. Загинули 39 людей, 73 постраждали.

Перший вибух стався в 7:52 мск (6:52 за Києвом - ред.) На станції метро "Луб'янка". Пристрій спрацював у другому вагоні поїзда, що прибув на платформу зі станції "Чисті ставки". Потужність вибуху склала чотири кілограми в тротиловому еквіваленті.

Менш ніж через годину, в 08:36 мск (7:36 за Києвом - ред.) На тій же лінії метро - Сокольницької - був здійснений другий теракт. У третьому вагоні поїзда, що зупинився на "Парку культури", спрацювало пристрій потужністю два кілограми в тротиловому еквіваленті.

За попередньою версією, теракт скоїли дві жінки-смертниці. Порушено кримінальну справу за статтею 205 КК РФ (терористичний акт), пише Mignews .

Пропонуємо вашій увазі 3D-реконструкцію вибуху, а також свідчення очевидців кривавого понеділка в Москві.